CHP İzmirde bayramlaşma

CHP İzmirde bayramlaşma


İZMİR (A.A) - CHP İzmir il örgütü, bayramlaşma programıyla bir araya geldi.
     CHP İzmir İl Başkanlığını, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kültürpark İzmir Sanat Kafede düzenlediği bayramlaşma programına, CHP İzmir milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile partililer katıldı.
     CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiyenin bayramı, yeni şehitler, ayrışmalar, bölünme ve çatışmalarla geçirdiğini ifade ederek, Bunu tetikleyen Türkiyenin 10 yıllık Başbakanıdır, bunun tek müsebbibi bu hükümettir. Bunu sona erdirmenin tek yolu AKPden kurtulmaktır dedi.
     Hükümetin dış politikada da ayrışma üzerine bir politika izlediğini ve bunun sorucunda Türkiyenin dünyada giderek yalnızlaştığını savunan Engin, şu görüşleri dile getirdi:
     Bunu güçlü CHP, güçlü örgüt yapısıyla aşacağız. Yeni üye kampanyaları düzenliyoruz. Kadınlarımızı, gençlerimizi bu partiye üye yapacağız. Burada ağabeylerimiz var, bizden iktidar istiyorlar. Seçimlere hazırlanıyoruz, ekipleşme yok, CHP var. 35 Proje diye bir şeyler söylüyorlar. Hükümet olanaklarıyla hazırlanan bir tane proje yok. İzmir-İstanbul otoyolu yap- işlet-devret ile yapılıyor, limanı özel sektör yapıyor, diğer projeler de öyle. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi 8 yılda son 30-40 yılda yapılan yatırımdan daha çok yatırım yapmış. Bunları anlatmamız lazım. AKP hükümetinin ülkeyi düşürdüğü kötü durumu anlatmamız lazım.
     Engin, Türkiyenin barış içinde yaşamasının yolunun da CHP iktidarı olduğunu savundu.
    
     Muhabir: Medat Şenay
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber CHP İzmirde bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER