CHP İstanbul İl Başkanlığında bayramlaşma

CHP İstanbul İl Başkanlığında bayramlaşma -CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı: -Bu bizim muhalefetteki sondan bir önceki bayramımız olsun, esas bayramı seçimi aldığımız gün kutlayacağız


İSTANBUL (A.A) - CHP İstanbul İl Örgütü, il başkanlığında bayramlaştı.
     CHP İstanbul İl Başkanındaki bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, partililerin bayramını kutlayarak, Bu bizim muhalefetteki sondan bir önceki bayramımız olsun, esas bayramı seçimi aldığımız gün kutlayacağız dedi.
     Salıcı, geleneksel olarak düzenledikleri bayramlaşma törenine katılan partililere teşekkür ederken, AK Parti ne söylerse söylesin İstanbuldaki 12 belediye sayımızı 20nin üstüne çıkaracağız şeklinde konuştu.
     Salıcı ramazanda yoğun bir çalışma yürüttüklerini dile getirerek konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı:
     Gitmediğimiz iftar, elini sıkmadığımız kimse kalmadı. 1 milyon 500 binin üzerinde farklı kişiye ulaştık. Bundan sonra öne sürecek hiçbir bahanemiz yok, hep beraber yoldaşça bir araya gelerek, birlik içinde yerel seçimlere hazırlanacağız. Önümüzdeki dönemde birlik bütünlük içinde İstanbulu seçime götüreceğiz. Hepinize buraya geldiğiniz için, inancınızı gösterdiğiniz için ve önümüzdeki dönemde partinin bir neferi olarak hamal gibi çalışacağınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.
     İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parti meclisi üyesi İbrahim Yener ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürkün de katıldığı tören partililerin bayramlaşmasıyla son buldu.
    
     Muhabir: Sefa Mutlu
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber CHP İstanbul İl Başkanlığında bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER