CHP İl Gençlik Kollarında devir teslim

CHP İl Gençlik Kollarında devir teslim töreni


MALATYA (A.A) - CHP Malatya İl Gençlik Kolları başkanlığına seçilen Öner Özdemir, görevi eski başkan Barış Yıldızdan devraldı.
     CHP İl Binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Özdemir, önlerinde bir süreç olduğunu belirterek, bu süreçte hem parti hem de ülke sorunlarının çözümüne katkı sunmak için göreve talip olduğunu söyledi.
     Çalışmalarında birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Özdemir, Partimiz adına ilimizin tek ve en çok çalışan milletvekili Veli Ağbaba ve il örgütümüzle birleşip bütünleşeceğiz dedi.
     Partilerinin iktidar olması için durmadan çalışacaklarını dile getiren Özdemir, Partinin emektar gençleri olarak partinin yönetim kademelerini kendimiz belirlemek, partinin gençlik politikalarını kendimiz şekillendirmek istiyoruz. Artık partimizin gençlik politikalarını el broşürlerinden görmek istemiyoruz. Çünkü bu politikaları bizzat kendimiz belirlemek ve yazmak istiyoruz diye konuştu.
     Özdemir, eski CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Yıldız ve ekibine de bugüne kadarki çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.
     Yıldız da görev süresi içerisinde parti ahlakı ve sorumluluğu bilinciyle çalıştığını, demokratik bir seçim yapılması için de çaba sarf ettiğini söyledi. Yıldız, Özdemir ve ekibine başarılar dileklerinde bulundu.
     CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise uzun bir süreden sonra Gençlik Kolları kongresini gerçekleştirdiklerini belirtti. Bundan sonra gençlerin birlik içinde mücadele vereceğini dile getiren Kiraz, Yıldıza teşekkür ederek, Özdemire yeni görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber CHP İl Gençlik Kollarında devir teslim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER