CHP İl Başkanı Özelden tepki

CHP İl Başkanı Özelden tepki


YALOVA (A.A) - CHP İl Başkanı Özcan Özel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivanın açıklamalarını eleştirdi.
     Özel, düzenlediği basın toplantısında, Yalova siyasi tarihinin en kötü en basiretsiz ve en çirkin ayak oyunlarının tezgahlandığı bir dönemin yaşandığını söyledi.
     Yalovadaki sivil toplum örgütlerini dizayn etmeye çalışanların şimdi de basına el attığını ve AK Parti İl Başkanının, açıklamalarının gazetelerin manşetlerinde yayınlanması talimatının veildiğini öne sürdü.
     Mustafa Pehlivanın eski demeçlerinin yer aldığı gazete kupürlerini gösteren Özel, şöyle konuştu:
     Daha birkaç ay öncesinde her fırsatta Yakup Koçalı Yalovayı talan etmekle suçlayan, ağır eleştirilerde bulunan AKPnin il başkanı Pehlivan, bu açıklamaların üzerinden birkaç ay geçtikten sonra dün yaptığı açıklamada CHP İl Başkanı olarak benim ve Grup Başkanvekilimiz Muharrem İncenin AKPye geçen Yakup Koçalı haksız yere sürekli eleştirmesinden söz etmiş. Peki dün sen değil miydin geçmişte bizlerle aynı sözleri sarf eden-
     Özcan Özel, Koçalın aday olup olmayacağı belli değil, birinci sırada milletvekili adayı olması da imkansız. Madem bu kadar güçlüsün, ikinci sırada aday ol, bir taşla iki kuş vur. Hem Muharrem İnceyi yenerek Başbakanın gözüne gir, hem bu sayede belki de bakan olursun dedi.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Özelden tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER