CHP İl Başkanı Gölet:

CHP İl Başkanı Gölet: -CHPnin Eskişehirde başta Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde seçimleri kazanacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, CHPnin Eskişehirde başta Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde de seçimleri kazanacağından hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini bildirdi.
     Gölet, yaptığı yazılı açıklamada, AK Partinin iktidara geldiği günden bu güne kadar ülke ve toplum menfaatlerinin hiçe saydığını öne sürerek, yerel seçimlerin öne alınması çalışmalarını eleştirdi.
     Vatandaşların büyük bir ekonomik sıkıntıda olduğunu savunan Gölet, şunları ifade etti:
     Halkımız geçmişte sağanak şeklinde yağan zamlardan şikayetçiyken son günlerde bu zamlar adeta doluya dönüştü. Esnaf, emekli, işçi, memur, mal sahibi olmak için değil, geçinebilmek için kredi kartı ve tüketici kredileri adı altında bankalara ciddi şekilde borçlanmak zorunda kalmış, yağmurdan kaçamadığı gibi üstüne doluya tutulmuştur. AK Partinin ülkeyi Suriye ile savaşın eşiğine getirdi. Avrupa Birliği hedefinden de uzaklaşıldı. AK Parti, ülkemizi bu kafayla yönetmeye, feryat eden esnafın, emeklinin, işçinin sesine kulak tıkamaya, hak aramak için sesini yükseltene biber gazı sıkmaya devam ederse, önümüzdeki ilk seçim olan yerel seçimlerde milletin sillesini yemekten kurtulamayacaktır. CHPnin Eskişehirde başta Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde de seçimleri kazanacağından hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Gölet: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER