CHP Grup Başkanvekili İnce:

CHP Grup Başkanvekili İnce: -Her gecenin bir sabahı vardır ve çok yakında bu ampul sönecek, güneşin aydınlığıyla hep birlikte aydınlanacağız


SİNOP (A.A) - CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Her gecenin bir sabahı vardır ve çok yakında bu ampul sönecek, güneşin aydınlığıyla hep birlikte aydınlanacağız dedi.
     İnce, partisinin Sinop İl Başkanlığınca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kentteki bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Bu ülkenin üniversiteleri AKP il başkanlığı gibi olmuştur, ordusu dağıtılmıştır, bütün tersaneleri satılmıştır, adliyesi, maliyesi, zaptiyesi, tıbbiyesi kuşatılmıştır. İşte böyle bir ortamda direnen bir kale vardır, o da CHP yani sizlersiniz, bizleriz diye konuştu.
     Partililerden, karanlığa teslim olmadan, karamsarlığa kapılmadan çalışmalarını isteyen İnce, Hiç unutmayınız ki her gecenin bir sabahı vardır ve çok yakında bu ampul sönecek, güneşin aydınlığıyla hep birlikte aydınlanacağız diye konuştu
     Muharrem İnce, şunları kaydetti:
     Onlara 10 yıldır neden dokunulmazlıkları kaldırmıyorsunuz dediğimizde, yargıya güvenmiyoruz diyorlar. Peki şimdi yargıyı ele geçirdiniz. Gelin benim dokunulmazlığımı kaldırın, ben güveniyorum, gelin kaldırın. Dilekçemi verdim. Ben aklanmak istiyorum. Beni üzmez ki bu. Düğmemi ilikleyip gideyim hakimin karşısına, ben kendimi savunayım. Hakim bir karar versin.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber CHP Grup Başkanvekili İnce: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER