CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: -Gençler geleceğimizdir, gençler umudumuzdur. Onlara güzel bir Türkiye bırakmak bizim temel görevimizdir


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gençler geleceğimizdir, gençler umudumuzdur. Onlara güzel bir Türkiye bırakmak bizim temel görevimizdir dedi.
     Kılıçdaroğlu, Yamanlarda yapımı tamamlanan Karşıyaka Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kamp Alanının açılışında, merkezin gençler için bir umut kaynağı olacağını söyledi.
     Mustafa Kemal Atatürkün, Türkiyenin geleceğini ülkenin en güçlü hazinesi olan gençlere emanet ettiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
     Mustafa Kemalin, Ey Türk gençliği diye başlayan, size verdiği görevleri hatırlatan o konuşmasını her arkadaşımın ayda en az bir kez okumasını isterim. Gençler o konuşmada Türkiyenin gerçeklerini bulacaklardır. Mustafa Kemal Atatürkün verdiği öğütleri, onların görevlerini tüm gençlerimizin çok yakından bilmesini isterim. Onu bazen oturup okuyoruz ama her cümlesi üzerinde düşünmemiz gerekiyor. Hangi koşullarda Türkiye bağımsızlık savaşını kazandı, hangi mücadeleler verildi. İlk kurşunu atan Hasan Tahsinden, bağımsızlığımızı ilan ettiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına kadar hepimiz bu ülke için çaba harcadık, mücadele verdik. Şimdi bizim Cumhuriyet Bayramını bile kutlamamızı fazla gören bir zihniyet var. Buna karşı hep beraber mücadele edeceğiz. Gençler geleceğimizdir, gençler umudumuzdur. Onlara güzel bir Türkiye bırakmak bizim temel görevimizdir.
     Konuşmaların ardından Kılıçdaroğlu ve protokol üyeleri, gençlik merkezi ve kamp alanı ile cumhuriyet anıtının açılışını gerçekleştirdi.
     Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, düzenledikleri resim yarışmasında birinci olan eseri Kılıçdaroğluna hediye etti.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER