CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalyada

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalyada -Kılıçdaroğlu, Manavgatta düzenlenen 1. Uluslararası Yağlı Pehlivan Güreşlerini izledi


ANTALYA (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgatta düzenlenen 1. Uluslararası Yağlı Pehlivan Güreşlerini izledi.
     Antalya Havalimanında partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, konvoy eşliğinde Manavgata geldi.
     Kılıçdaroğlu, Manavgat İlçe Stadında düzenlenen 1. Uluslararası Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde vatandaşlar ve güreşçileri selamladı. Güreşçiler, Kılıçdaroğlu ile ellerinin yağlı olması nedeniyle parmaklarıyla tokalaştı.
     Kura çekilişinin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, güreşin önemli bir ata sporu olduğunu, ömür boyu yaşatılması gerektiğini söyledi.
     Güreşçilerin uygarca yarışacaklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, Yenilen de yenen de bizim kahramanımızdır, bizim Yörüğümüzdür, bizim kültürümüzdür, bizim idealimizdir, bizim baş tacımızdır dedi.
     Güreşçileri kutlayan Kılıçdaroğlu, başarılı bir yarış diledi.
     Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözenin hayatını ilçe halkına adadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, Belediye başkanımız pek çok haksızlığa uğradı. Ama yılmadı, direndi. Manavgata verdiği hizmetinden ötürü kendisini kutluyorum diye konuştu.
     Sözenin Manavgatı sevdiğini, hizmet verdiği sürece CHPnin de mutlu olacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, Belediye başkanımız hiçbir Manavgatlıyı ayırmayacak, ötekileştirmeyecek. Herkesi kucaklayacak, her Manavgatlının yeri onun başının tacı olacak diye konuştu.
     Kılıçdaroğlu, güreşçileri güzel bir spor sergileyecekleri, güzel bir pazar geçmesini sağlayacakları, alın teri dökecekleri için yürekten kutladığını söyledi.
     Belediye Başkanı Şükrü Sözen de güreşe 600 güreşçinin katıldığını, ata sporunu yaşatmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.
     Daha sonra Kılıçdaroğluna Atatürk posteri hediye edildi.
     Ardından güreşçiler, mücadele için 10uncu Yıl Marşı ve dev Türk bayrağı eşliğinde er meydanına çıktı.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER