CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: -Atatürk ilkelerine yakışan, Cumhuriyet değerlerine yakışan, bir Cumhurbaşkanını Çankayaya oturtacağız


AMASYA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Atatürk ilkelerine yakışan, Cumhuriyet değerlerine yakışan bir Cumhurbaşkanını Çankayaya oturtacağızdedi.
     Partisinin Amasya İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Tezcan, seçim süreçleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
     Türkiye kötü yönetildiğini ileri süren Tezcan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Önümüzde 3 seçim var. Bu düzenden kurtulmanın 3 şifresi var, 3 anahtarı var. Bir yerel seçimler. Yerel seçimlerde AK Partiye en büyük şamarı vuracağız. İkinci şifre, ikinci anahtar Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu memleket en zor zamanlarında dünyanın en büyük liderini yetiştirdi. Mustafa Kemal Atatürkü yetiştirdi. Çankayadaki koltuk onun koltuğu. Mustafa Kemal Atütürke yakışan, Atatürk ilkelerine yakışan, Cumhuriyet değerlerine yakışan bir Cumhurbaşkanını Çankayaya oturtacağız ve bu utancın da önüne geçeceğiz. Son olarak bu iki seçimden sonra kim ne yaparsa yapsın AK Parti diye bir parti kalmayacak ortada. İktidar nimetleri üzerine kurgulanmış ve iktidarın devam edebilmesi üzerine planlanmış bir parti. İktidar nimetlerini kaybetmeye başladıktan sonra hızla çözülmeyi yaşayacaklar. Hızla dökülmeyi yaşayacaklar. 2015 seçimi 1919da ki aydınlık günler gibi Türkiyenin yeni çıkışı olacak. İkinci Amasya Genelgesini 2015te inşallah hayata geçireceğiz.
     Başkanlık tartışmalarına da değinen Tezcan, Başkanlık rejimi Türkiyede hangi problemi çözmek için getiriliyor- Bir kişinin problemini çözecek. Recep Tayyip Erdoğanın problemini çözecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER