CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran: -Türkiyenin ciddi bir demokrasiye, kaliteli bir demokrasiye, adil bir yargı sistemine ihtiyacı var


GAZİANTEP (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Türkiyenin ciddi bir demokrasiye, kaliteli bir demokrasiye, adil bir yargı sistemine ihtiyacı var dedi.
     Oran, Gaziantep temasları kapsamında, Genç İş Adamaları Derneği (GAGİAD), Tüm Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) ve esnafı ziyaret etti.
     Ziyaretlerin ardında CHP İl Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışını yapan Oran, buradaki konuşmasında, 2013 yılının Türkiyeye barış, huzur ve umut getirmesi temennisinde bulundu.
     CHPnin bu yıl ayrı bir mutluluk yaşadığını belirten Oran, Çünkü bu sene bizim 90ıncı yıl dönümümüz. Biz 90 yıllık ulu, koca bir çınarız. Gücümüzü köklerimizden alıyoruz. Geçmişimizden alıyoruz. Sapasağlam bir gölgemiz var. Bundan sonraki süreçte de hedefimiz yeni filizler vererek, yeni sümbüller vererek Türkiyeyi kucaklamak ve Türkiyede hem gelecek olan yerel seçimlerde ve sonrası genel seçimlerde CHPnin iktidarını ortaya koymak. Tek hedefimiz budur. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Bu konuda örgütümüze güveniyoruz diye konuştu.
     Oran, yaptığı gezilerde herkesin çeşitli konularda şikayetçi olduğunu gözlemlediğini ve Türkiyedeki manzaranın her yerde aynı olduğunu savundu.
     Gaziantepin ayrı hassasiyetleri olduğunu, ekonomik sorunları bulunduğunu ileri süren Oran, şunları kaydetti:
     Bu güzel kent üretemiyor. Bu güzel kent maalesef sıcak paraya, ithalata teslim olmuş durumda. Bakıyorsunuz bugün de gezdiğimiz yerlerde birçok kayıt dışı insan çalışıyor. Şimdi bu böyle olmaz. Bu böyle gitmez. Türkiyenin gerçekten yeni bir iktidara ihtiyacı var. Türkiyenin ciddi bir demokrasiye, kaliteli bir demokrasiye, adil bir yargı sistemine ihtiyacı var. Güçlü bir ekonomiye ihtiyacı var.
     CHP olarak kendilerine güvendiklerini ifade eden Oran, CHPnin gücünü geçmişten aldığını ve geleceğe umutla baktıklarını dile getirdi.
     Oran, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, çok çalışarak halkın iktidarını kurma noktasında kararlı olduklarının sözlerini ekledi.
     CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ise kadın kollarının çalışmalarının seçim hedefini en net belirleyecek çalışmalar olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek - Kemal Karagöz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER