CHP Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu ziyaretler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu ziyaretler


ADANA (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, CHP Seyhan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle görüştü.
     CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Loğoğlu, CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı ile CHP Seyhan İlçe Başkanlığını ziyaretinde İl Başkanı Orhan Sümer, İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının da katıldığı toplantı gerçekleştirdi.
     Loğoğlu, seçim hazırlıkları, 4+4+4 eğitim sistemi, dış politika ve örgütlenmeyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Yerel seçimleri çok önemsediklerini, bu nedenle de genel merkezde yoğun çalışmalar yapıldığını belirten Loğoğlu, Yerel seçimler çok önemli. CHP olarak sistemli bir çalışma içerisindeyiz. Yerel seçim süresince 3 ayrı araştırma şirketi ile çalışacağız. Yerel seçimlere kadar 3 ayrı şirkete 4er araştırma yaptıracağız. Kamuoyu yoklamaları yapılacak ifadelerini kullandı.
     Loğoğlu, yerel seçimlerde en büyük görevin kadınlara düştüğünü, kadınların daha çok siyasetin içerisinde olması gerektiğini belirterek, yerel seçimlerde kadın adayları da görmek istediklerini vurguladı.
     CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı da il, ilçe, kadın ve gençlik kolları ile yürütülen seçim çalışmalarını anlattı.
     İlçe ve il örgütünün ellerinden gelen çalışmayı gösterdiğini belirten Demirçalı, kent kimliğini kaybeden Adananın yerel yönetiminde sosyal demokrat belediyeciliğe ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.
     CHP İl Başkanı Orhan Sümer de tüm ilçe, kadın ve gençlik örgütleri ile sahada olduklarını, ilçeleri, köyleri, mahalleleri gezdiklerini, sivil toplum örgütleri, esnaf ve vatandaşlarla görüştüklerini belirtti. Sümer, yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek, amaçlarının Adanada birinci parti olarak belediyeleri kazanmak olduğunu kaydetti.
     CHP Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu ve Adana Milletvekili Demirçalı, daha sonra Adana Barosunu ziyaret ederek başkan adaylarına başarı dileğinde bulundu.
     Adana Baro Başkan Vekili Hakan Önenli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekilleri Faruk Loğoğlu ve Ali Demirçalının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Barolar Birliği tarafından avukatlık yasasında yapılması istenen değişiklikler hakkında bilgi verdi.
     Önenli, bin 1700 üyeleri bulunduğunu, Adana Baronun 2021 Ekim tarihlerinde olağan genel kurula gideceğini ifade etti.
     Loğoğlu ve Demirçalı, Baro seçimlerinde aday olan Mengücek Gazi Çıtırık ile Abbas Bilgiliye başarılar diledi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER