CHP Gebze İlçe Başkanlığında örgütlenme çalışmaları

CHP Gebze İlçe Başkanlığında örgütlenme çalışmaları


KOCAELİ (A.A) - CHP Gebze İlçe Proje Komisyonunun faaliyetleri kapsamında örgütlenme çalışmaları ile ilgili toplantı yapıldı.
     CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ulaşım zammını protesto amacıyla imza kampanyası başlattıklarını, toplanan 2 bine yakın imzayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile UKOMEye teslim edeceklerini ifade etti.
     Tatar, ulaşım zammını partisinin Hukuk Komisyonunun incelediğini, çalışmalar sonucunda yürütmeyi durdurma kararı aldırmak için hukuki çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
     İlçe genelinde çok kötü ve modası geçmiş araçların yolcu taşıdığını öne süren Tatar, tüm bu olumsuzluklara karşı vatandaşları adeta cezalandırarak, 2 lira 40 kuruş ücret alındığını öne sürdü.
     Tatar, açıklanan ulaşım master planının boş olduğunu, halen dönemin belediye başkanı Mehmet Emin Akın döneminde açılan yolların kullanıldığını iddia etti.
    
     -Yol haritası emperyalist güçlerin-
    
     CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın geçmiş dönemlerde birçok açılım başlattığını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Başbakan Oslo görüşmelerini abartmayın demişti. Bugün artık yol haritası emperyalist güçler tarafından tarafından belirleniyor. CHP olarak biz terörün bitmesi için sağduyulu yaklaşıyoruz, bizim de bu konuda projelerimiz var ama ilk önce iktidarın ne yaptığını görmek istiyoruz.
     Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Öğretim Görevlisi Ekrem Özdemir de örgütlenme ile ilgili sunum yaptı.
     Konuşmaların ardından basına kapalı devam eden toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan, İlçe Başkanı Tatar, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle sorumluları katıldı.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP Gebze İlçe Başkanlığında örgütlenme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER