CHP Finike ilçe örgütü, Yuvalı köyü

CHP Finike ilçe örgütü, Yuvalı köyü mezarlığını bakım yaptı


ANTALYA (A.A) - CHP Finike ilçe örgütü tarafından Yuvalı köyü mezarlığına bakım ve topraklama çalışması yapıldığı bildirildi.
     CHP Finike ilçe Başkanı Reşat Eker, gazetecilere yaptığı açıklamada, sık sık köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini, bu ziyaretlerde kendilerine aktarılan sorunlara da ellerinden geldiğince çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi.
     Yuvalı köyünü ziyaretlerinde köylülerce kendilerine Elmalı yolunda bulunan mezarlığın sorununun aktarıldığını belirten Eker, mezarlık sorununa yardımcı olmak amacıyla ilçe örgütü olarak çalışma başlattıklarını anlattı. Çalışma kapsamında 2 bin nüfuslu köyün mezarlığında toprak dolgusu gerçekleştirildiğini ifade eden Eker, şöyle konuştu:
     Yuvalı köyümüzün mezarlığının bulunduğu bölge kayalık olduğu için mezar kazması ve cenaze defin işleri çok zor şartlar altında gerçekleştiriliyordu. Köy halkı, yazın sıcaklarda zeminde toprak olmadığı için mezarlıklardan koku geldiğini söylüyordu. Biz de bu soruna çözüm bulmak için, Sahilkent Belediye Başkanımızın desteğiyle mezarlıkta topraklama çalışması yaptırttık.
     Yaptıkları çalışmalardan dolayı köylülerin kendilerine mutluluklarını bildirdiklerini kaydeden Eker, kendisi ve partililerin siyasette temel esasın halka hizmet olduğunu çok iyi bildiklerini, bu amaç doğrultusunda halka hizmet etmeye çalıştıklarını bildirdi.
     Yuvalı köyü azası Azmi Çalkan da köy mezarlığında yapılan çalışmadan dolayı çok mutlu olduklarını, kim olursa olsun köylerine hizmete eden herkese teşekkür ettiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP Finike ilçe örgütü, Yuvalı köyü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER