CHP Eskişehir Milletvekili Batum:

CHP Eskişehir Milletvekili Batum: -10 gündür, sadece Sayın Başbakanın odasının böcekle dinlendiğinden söz ediliyor. Bu doğru değildir


KONYA (A.A) - CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, 10 gündür sadece Sayın Başbakanın odası böcekle dinlendiğinden söz ediliyor. Bu doğru değildir. Bu, her zaman yaptıkları, bilinen bir mağdur yaratma girişimidir dedi.
     CHP Selçuklu İlçe Teşkilatının davetlisi olarak Konyaya gelen Batum, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonunda partililere, Türkiyenin genel sorunları ve hukuk konulu bir konferans verdi.
     Batum, Konyada partililerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Gündemdeki konuları ailecek görüşmemiz ve bıkmadan, usanmadan, korkmadan, her an bu konuları söylememiz yetmiyor, artık uygulamaya geçirmemiz lazım dedi.
     Türkiyede yapay gündemler oluşturulduğunu ve ülkenin gerçek gündemden uzaklaştırıldığını iddia eden Batum, şunları kaydetti:
     10 gündür sadece Sayın Başbakanın odasının böcekle dinlendiğinden söz ediliyor. Bu doğru değildir. Çok uzun zamandan beri AKP ve Başbakan bunu gerçekleştiriyor. Odasından 1 yıl önce böcek çıktığı söyleniyor. MİT, Emniyet ve Jandarma istihbarat, bütün güç elinde, hepsi elinde... 10 gündür böcek ve Başbakan tartışılıyor. Bundan 3 yıl önce de Bülent Arınça suikast iddiası ortaya çıkmıştı. Suikast ortaya çıkartıyoruz, kozmik odayı arıyoruz dediler. Şimdi Bülent Arınç, o zaman da suikast iddiasına inanmamıştım diyor.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber CHP Eskişehir Milletvekili Batum: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER