CHP Edirne Milletvekili Gürkan:

CHP Edirne Milletvekili Gürkan: -İftar yemeklerinde yardım geleneğinden uzaklaşılarak, siyasi reklam yapılmamalıdır


EDİRNE (A.A) - CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, İftar yemeklerinde yardım geleneğinden uzaklaşılarak, siyasi reklam yapılmamalıdır dedi.
     İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Gürkan, ramazan ayında toplumsal ve dini kültüre göre yardımlaşmanın ön plana çıktığını söyledi. Yardımların üstü kapalı şekilde yapılması gerektiğini belirten Gürkan, 10 gündür il, ilçe ve mahallelerde vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Ancak bazı vatandaşlarımızdan yardımlar ile ilgili bazı şikayetler duyduk. Yardım dağıtımlarında bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerekirken, bazı partiler bunu siyasi rant olarak kullanıyor şeklinde konuştu.
     AK Partinin Edirne ve bazı ilçelerde iftar düzenlediğini, bu iftarların sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldığını savunan Gürşan, Bu durumda vatandaşlarımız daha da mağdur duruma düşmüş oluyor. İftar yemeklerinde yardım geleneğinden uzaklaşılarak, siyasi reklam yapılmamalıdır ifadelerini kullandı.
     Bir basın mensubunun CHPnin ramazan ayında yardım yapıp yamadığına ilişkin sorusu üzerine Gürkan, CHPli iş adamları ve CHPliler yardımlarını gizlice yapıyor. Göstererek yardım yapılmaz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber CHP Edirne Milletvekili Gürkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER