CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli:

CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli: -Yeni kurultay ile iktidar koşusuna başlamış bulunuyoruz


EDİRNE (A.A) - CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Yeni kurultay ile iktidar koşusuna başlamış buluyoruz dedi.
     CHP Edirne İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Değirmendereli, 6 ayda bir projelerini basın mensuplarıyla paylaşarak vatandaşlara ilettiğini söyledi. 40 haftanın sonunda yoğun bir yasama yılının geride bırakıldığını belirten Değirmendereli, 38 haftayı Edirne ve ilçelerinde vatandaşlar ile buluşarak geçirdik. Bu süreçte örgütlerimiz yenilendi. Ayrıca, yeni kurultay ile iktidar koşusuna başlamış bulunuyoruz diye konuştu.
     Türkiyenin iyi yönetilmediğini savunan Değirmendereli, hükümet temsilcilerinin ekonomik kalkınmaya ilişkin belirttiği rakamları çarpıtarak anlattığını ileri sürdü. Değirmendereli, vatandaşların zihninde sanal zenginlik yaratıldığını ileri sürerek, Gelişmekte olan 13. ülke olarak yolumuza devam ediyoruz. Ancak, halk üretmeye değil, tüketmeye alıştırıldı. Sokaktaki insanın cebi boş. Üretim sorununa da bizim iktidarımız ile çözülecektir. Geçmişteki Mavi Marmara, Deniz Feneri ve bugünkü Suriye meselesi çözüm bulmuş değil. Uçağı kim, niye düşürdü belli değil. Açıklık kazanmadı. Türkiye Suriyeye efelik yapıyor ama İran ve Rusya bu ülkenin arkasında. Bu demek oluyor ki Türkiye enerji konusuna ilişkin sorun yaşayacak. Dış politikada izlenilen yol oldukça özensizdir. Sonuç olarak komşularımız ile iyi ilişkiler içerisinde değiliz görüşlerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER