CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli:

CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli: -Havsa, Lalapaşa ve Meriç adliyelerimizin Edirne ve Uzunköprü adliyelerine bağlanmasını talihsizlik olarak değerlendiriyorum


EDİRNE (A.A) - CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Havsa, Lalapaşa ve Meriç adliyelerinin, Edirne ve Uzunköprü adliyelerine bağlanmasını talihsizlik olarak değerlendirdiğini bildirdi.
     Değirmendereli, yaptığı yazılı açıklamada, Adalet Bakanlığının Havsa, Lalapaşa ve Meriç adliyelerini kapatmasını eleştirdi. Bakanlığın Türkiye genelindeki 146 adliyeyi dosya sayısının az olması nedeniyle kapattığını, bunun dava sürelerinin daha da uzatacağını öne süren Değirmendereli, bu uygulamanın vatandaşları mağdur edeceğini savundu.
     Değirmendereli, Havsa, Lalapaşa ve Meriç adliyelerimizin Edirne ve Uzunköprü adliyelerine bağlanmasını talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Vatandaşı mağdur edecek hizmet anlayışının örneklerinden biri olan bu kararın peşini kovalayacağız. Bu sıkıntılar Türkiyenin birçok yerinde yaşanıyor. Vatandaşların yoğun itirazları sebebiyle bazı adliyelerin kapatılmasından vazgeçiliyor. Aynı adımların Edirnede de atılmasını istiyoruz görüşlerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Hakan Şahin
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER