CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci:

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci: Bilecikte proje aşamasında olan Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerindeki kentsel dönüşüm konusunda CHP olarak olumlu düşünüyoruz


BİLECİK (A.A) - CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mühiddin Demirci, kentte proje aşamasında olan Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerindeki kentsel dönüşüm konusunda CHP olarak olumlu düşündüklerini bildirdi.
     Demirci, bir restoranda mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda, partisinin insan odaklı bir anlayışa sahip olduğunu söyledi.
     Gerek yerel gerekse genel ölçekte ülkenin ve toplumun menfaatlerine uygun olarak birlikte, kardeşçe yaşamak için çalıştıklarını belirten Demirci, şöyle devam etti:
     Şu anda mevcut iktidar kimse kanun ve nizamlar çerçevesinde oraya ayak uydurmak zorundayız. Demokrasi diyorsak, demokrasinin gereğini yerine getireceğiz ancak bu demokrasiyi konuşarak, anlaşarak, birlikte bir güç oluşturabilirsek yerine getirmiş olabiliriz. Maalesef şu zamana kadar kafamızdaki, hayalimizdeki siyaset, iktidarıyla muhalefetiyle tam anlamıyla uygulanamadı. Halbuki bu ülke hepimizin ve bu ülke için yapılan her şey bizim menfaatimizedir ancak zıtlaşmak, birbirimizi ötekileştirmek değil, ortak düşünce ve ortak akıl ülkemizi, bizi kalkındıracaktır.
    
     -Bahçelievler Mahallesindeki üst geçide asansör yapılacak-
    
     Demirci, mahallelerin sorunlarını birlikte tartışmak ve çözümler bulabilmek amacıyla ikinci kez muhtarlarla bir araya geldiklerini anlattı.
     Bilecikte proje aşamasında olan Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerindeki kentsel dönüşüm konusunda CHP olarak olumlu düşünüyoruz diyen Demirci, halkın menfaatine olacak tüm çalışmaları destekleyeceklerini, vatandaşların mağdur olmasına da karşı çıkacaklarını dile getirdi.
     Demirci, kentsel dönüşümle ilgili tüm incelemeleri yapıp vatandaşların şikayet ve isteklerini göz önünde bulunduracaklarını bildirerek, Türkiyede yapılmış örnek projeleri vatandaşlara göstermek için toplantılar yapabiliriz. Genel Merkezimizin görevlendireceği profesör ve mühendislerin, projeyi yerinde incelemelerini sağlayabiliriz diye konuştu.
     Bahçelievler Mahallesinde, pazar yeri yakınında alt geçit talebine ilişkin yetkililerle görüştüklerini ve buraya alt geçit yapılmasının uygun olmadığını ancak mevcut üst geçide asansör yapılabileceğini öğrendiklerini kaydeden Demirci, Hürriyet Mahallesindeki çöp alanıyla ilgili gerekli önlemlerin alındığını ve katı atık tesisi kurma çalışmalarının sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER