CHP Afyonkarahisar Milletvekili Toptaş:

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Toptaş: Türkiyenin, büyük Atatürkün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaştığı bir ülke olmasını diliyorum


AFYONKARAHİSAR (A.A) - CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiyenin, büyük Atatürkün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaştığı bir ülke olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.
     Toptaş, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiyenin son yıllarda zor bir süreçten geçtiğini, üniter yapısından, bağımsızlığından, demokrasiden yana olan herkesin bütünleşmesi gerektiğini kaydetti.
     Türkiyenin komşularıyla olan ilişkilerine dikkati çeken Toptaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Türkiyenin, cumhuriyetin değerlerine, demokrasiye, insan haklarına ve özgürlüklere sahip çıkıldığı, hukukun herkese gerekeceği anlayışının olduğu, ülkenin üniter yapısına sahip çıkabilmek ortak ölçü olmalıdır. Dış politikada yurtta barış cihanda barış anlayışı hakim kılınmalıdır. Türkiyenin, büyük Atatürkün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaştığı bir ülke olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin birlik ve dirliğini koruduğu, cumhuriyetin yükseldiği, huzur ve barışın hakim olduğu bir yıl diliyor, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber CHP Afyonkarahisar Milletvekili Toptaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER