CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz:

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz: -Yaşanan mühimmat patlamasından dolayı görevi başında olan başta hükümet olmak üzere tüm yetkilileri istifaya davet ediyorum


AFYONKARAHİSAR (A.A) - CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Yaşanan mühimmat patlamasından dolayı görevi başında olan başta hükümet olmak üzere tüm yetkilileri istifaya davet ediyorum dedi.
     Görgöz, Merkez PTT önünde yaptığı açıklamada, 5 Eylülde Afyonkarahisarda meydana gelen patlamada 25 şehit verildiğini burada hiçbir inceleme yapılmadan hükümet yetkililerinin olayın kaza olduğunun açıklandığını öner sürdü.
     Görgöz, şöyle konuştu:
     Bizim olay anında ve sonrasında kışlanın komutanıyla görüşmemizde taşınan, sayımı yapıldığı iddia edilen bombanın elle değil kasalarla stoklandığı söylenmiştir. Dolayısıyla bombanın karpuz gibi tek tek taşınmadığını ima etmiştir. Bundan dolayı bir Mehmetçiğin pimini çekip kazara bir patlama olma ihtimali çok zayıftır, imkansızdır, mümkün değildir. Biz de olayla ilgili olarak yaşanan mühimmat patlamasından dolayı görevi başında olan başta hükümet olmak üzere tüm yetkilileri istifaya davet ediyorum. İmza kampanyası başlattık. Tüm halkımızı kampanyamıza katılmaya davet ediyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER