CHP Adana Milletvekili Demirçalı:

CHP Adana Milletvekili Demirçalı: -Adana işsizlik ve yoksullukta şampiyon oldu (Fotoğralfı)


ADANA (A.A) - CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Adananın işsizlikte ve yoksullukta şampiyon olduğunu bildirdi.
     Demirçalı, yazılı açıklamasında, Türkiye Köy ve Mahalle İdare Muhtarları Derneği Genel Başkanı Osman Kayayı ziyaret ederek, muhtarların sorunlarını dinlediği kaydetti.
     Muhtarlardan sorunlarıyla ilgili rapor hazırlamalarını isteyen Demirçalı, Sorunlarınızı her platforma taşıyacağım ve çözülmesi için çaba harcayacağım ifadelerini kullandı.
     Demirçalı, şunları kaydetti:
     Ben AKPnin Adana ve Adanalıları cezalandırdığını söylüyorum, kızıyorlar. 10 yıldır Adanaya ne yaptılar- Yaptıkları ortada. Adana işsizlik ve yoksullukta şampiyon oldu. İşsizlikte Adananın Hakkariden farkı yok. Bir tane Organize Sanayi Bölgemiz var, fabrika mezarlığından farksız. Üretim yapılmaması sanayicinin suçu değil. İktidar ne sanayicimize ne çiftçimize ne de emeklimize sahip çıkıyor. Adana ekonomisi sürekli geriye gidiyor. Adana kalifiye göç veriyor. Adana kent kimliğini yitirdi. AKPnin hınç politikalarından Adana vekaleten yönetiliyor.
     Ziyapaşa Mahallesinde Hasan Çiçekin kahvesine giden Demirçalı, burada da TBMMnde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Eski Milletvekillerinden Mahmut Keçeli ve çok sayıda parti ile sohbet eden Demirçalı, TBMMnin tatilde olması nedeniyle ilçeleri, yaylaları, mahalleleri gezdiklerini, vatandaşa CHPnin meclis çalışmaları hakkında bilgilendirdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHP Adana Milletvekili Demirçalı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER