CHP Adana İl Başkanlığındaki haciz işlemi

CHP Adana İl Başkanlığındaki haciz işlemi -İl Başkanı Karalar: -Elbette borcumuz var ama buradaki amaç para tahsilatı değil, amaç başka


ADANA (A.A) - CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, reklam ve tanıtım çalışmalarını yürüten firmanın alacağına karşılık icra takibi başlatmasıyla ilgili, Elbette borcumuz var ama buradaki amaç para tahsilatı değil, amaç başka dedi.
     Karalar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, i başkanlığında dün haciz işlemi uygulanmasına üzüldüklerini belirtTİ.
     Çok iyi bir seçim kampanyası yürüttüklerini, kampanyayı 800 bin liraya çıkardıklarını ifade eden Karalar, şunları kaydetti:
     2011 yılı başından sonuna kadar genel merkezden bize gelen para 420 bin lira. Biz iki büyük miting yaptık. Her bir mitingin maliyeti 150 bin liradır. 2009 yerel seçimlerinde partiye 941 bin lira, 2007 genel seçimlerinde ise 771 bin lira gelmiştir. 2007, 2009 seçim kampanyasına bir bakın, bir de 2011 seçim kampanyasına bakın. Devasa bir iktidarla mücadele ediyorsunuz. Genel merkeze bilgi verdik ve 128 bin lira da borcumuz var dedik. Her şey açık. Daha önceden de para tartışması olmuştu. Elbette borcumuz var ama buradaki amaç para tahsilatı değil, amaç başka. CHPnin Adanada da tüm Türkiyede ciddi oy artışı var. Partimizin oyunu yüzde 21lerden yüzde 31lere çıkarmak kolay değil. Adanada yerel seçimlere yaklaşıldıkça, birileri telaşlanıyor.
     Karalar, haciz işlemi için gelen avukatla görüşme yaptığını ve bir miktar da para verdiğini belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:
     Netice itibari ile devasa bir borcumuz yok. Ama sabah avukat geliyor ve tüm basın burada. Ben avukatla görüşüyorum, uzlaşıyorum 3 tane sandalye aşağı indiriliyor. Buradaki amaç tahsilattan çok başka bir şey. Borç o kadar abartıldığı gibi değil. Bizden talep ettikleri 140 bin lira falan da değil. Ben avukatla anlaşırken, sandalyelerin indirilmesinin çok iyi niyetle açıklanacak bir izahı da yok. Böyle bir sorun bir daha yaşanmayacak. Esas itibari ile vurgulamak istediğim şey, Adana ve Türkiyede partimizi yıpratmak. Biz yolumuza devam edeceğiz.
     (VOL-AG-İSA)
<< Önceki Haber CHP Adana İl Başkanlığındaki haciz işlemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER