CHPden TMMOB Adana İKKya ziyaret

CHPden TMMOB Adana İKKya ziyaret


ADANA (A.A) - CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümerin, ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Nazım Biçer ve oda başkanlarını ziyaret ettiği bildirildi.
     TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulundan yapılan yazılı açıklamaya göre, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesinde gerçekleşen görüşmeye CHP İl Başkanı Orhan Sümer, Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi, İl Başkan Yardımcıları Kemal Toros, Oktay Özbiçer ve İl Sekreteri ve Mustafa Nadir Mayaoğlu, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Nazım Biçer ile TMMOBa bağlı oda başkanları katıldı.
     TMMOB Adana İKK Sekreteri Nazım Biçer, TMMOB arşivlerinin isteyen herkese açık olduğunu belirterek, yerel sorunlarda her zaman isteyen bütün siyasi partilere destek verileceğini kaydetti.
     Daha sonra Biçer ve TMMOBne bağlı oda başkanları Adananın en önemli sorunlarını dile getirdi.
     CHP İl Başkanı Orhan Sümer ise başta TMMOB olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti. Sümer, yerel sorunların çözümü için oluşturulacak komisyonlarda TMMOBne bağlı odaların da katkıda bulunmasını isteğini de iletti.
     Konuşmaların ardından Biçer, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kent Sorunları Sempozyumu II kitabını Sümere hediye etti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber CHPden TMMOB Adana İKKya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER