CHPden Hesap Veriyoruz

CHPden Hesap Veriyoruz- 1 Yılda neler yaptık- toplantısı


MALATYA (A.A) - CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cemal Gürsel Mahallesinde Hesap Veriyoruz- 1 Yılda neler yaptık- toplantısı gerçekleştirdi.
     Cemal Gürsel Parkında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ağbaba, Meclis tatile girdikten sonra gezdiği ilçelerde halka hesap verdiğini belirterek, mahallelerdeki ilk hesap verme toplantısını Cemal Gürsel Mahallesinde düzenlediklerini söyledi.
     Malatya için, Türkiye için, halk için, adalet için, mazlumdan ve mağdurdan yana siyaset yapmayı hedeflediğini dile getiren Ağbaba, 300ün üzerinde köy gezdiğini anlattı.
     Milletvekilliği döneminde Malatyanın öne çıkan sorunları için mücadele ettiğini kaydeden Ağbaba, kentin sorunlarına yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Malatyanın Büyükşehir olması için çaba gösterdiklerini dile getiren Ağbaba, Türkiyenin en güzel doğasına sahip şehirlerinden biri olan Malatyanın tabiatını katletmek isteyenlere karşı mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
     Cezaevlerinde mahkumlarla görüşmeler yaptığını anlatan Ağbaba, öğrencilerin, gazetecilerin, milletvekillerinin ve aydınların yanında olduklarını ifade etti.
     Ağbaba, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını da yanıtladı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber CHPden Hesap Veriyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER