CHPde yerel referandum hazırlıkları

CHPde yerel referandum hazırlıkları


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Eskişehir Teşkilatı, parti Genel Merkezinin kararıyla Büyükşehir Belediyesi Kanun Tasarısı ile ilgili düzenlenecek yerel referandum için çalışma başlattı.
     CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İl Başkanlığında, teşkilat yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, bir beldenin kapatılmasının belde sakinlerinin isteğine bağlı olduğunu bildirdi.
     Tasarı hakkında halkın bilgilendirilmesi gerektiğini belirten Kurt, Tasarı kabul edilirse Eskişehirdeki tüm belde belediyeleri kapatılacak, köyler de mahalle olacak. Beldelerin kapatılması birçok sorunu da beraberinde getirecek ifadelerini kullandı.
     İl Başkanı Erman Gölet de yerel referanduma, belde belediyelerinin kapatılmasını istemeyen tüm siyasi partilerden destek beklediklerini ifade ederek, Eskişehirin tüm beldelerine giderek yerel referandum hakkında vatandaşları bilgilendireceklerini kaydetti.
     Doğançayır beldesinde yarın, diğer beldelerde ise 21 Ekimde halkın görüşlerinin alınacağı yerel referandumların yapılacağı duyuruldu.
    
     -Hoşgeldin Bebek projesi başladı-
    
     CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığınca Hoşgeldin Bebek projesi başlatıldı.
     İlçe Başkanı Seval Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında pilot bölge olarak Emek Mahallesinin seçildiğini ve burada yeni bebek sahibi olan 10 ailenin belirlendiği bildirdi.
     Bu aileleri partilileriyle ziyaret ettiklerini belirten Avcı, Ziyaretler sırasında kısa ve uzun vadede kullanılmak üzere hediye paketleri hazırlanarak, yeni bebek sahiplerine takdim edilmiştir. Ayrıca partimizin faaliyetleri de bu ziyaret sırasında ailelerle paylaşılmıştır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber CHPde yerel referandum hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER