ÇGCden ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibara

ÇGCden ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibara ziyaret


ADANA (A.A) - Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) yönetim kurulu üyelerinin Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibarı ziyaret ettiği bildirildi.
     ÇGCden yapılan yazılı açıklamada, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Çukurova Üniversitesinin Adana ile topyekun kucaklaşması gerektiğini belirtti.
     ÇÜde gerçekleşen çalışmalar, araştırma ve projelerin önce Adanaya, sonra Türkiyeye ve en sonunda dünyaya iyi aktarılmasının önemine dikkati çeken Esendemir, Adana ve üniversite camiasında saygın bir yere sahip olan Kibarın ÇÜyü hak ettiği noktaya getireceğine inandığını ifade etti.
     Açıklamada, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibarın ise Adanalının öncelikli ihtiyacı olan ÇÜ Balcalı Hastanesindeki değişim ve gelişimle işe koyulduklarını, kısa bir inceleme ve araştırmanın ardından üniversitenin tüm aksaklıklarını bir bir çözmek için gece gündüz çalışacaklarını söylediği kaydedildi.
     Prof. Dr. Kibar, yeni süreçte üniversiteden halka haber aktarmak isteyen basın mensuplarının daha rahat çalışmaları için gayret göstereceklerini de sözlerine eklediği belirtildi.
     Ziyarette ÇGC 2. Başkanı Salim Büyükkaya, Genel Sekreter Ömer Üney, Mali Sekreter Özcan Aladağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Basri Baş da bulundu.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber ÇGCden ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER