Cezaevinde annesinin yanında kalan bebek öldü

Cezaevinde annesinin yanında kalan bebek öldü -Konyada cezaevinde olan annesinin yanında kalan 51 günlük Kader bebek, hayatını kaybetti -Anne Gülperi Dnin anneannesi Kocaturaç: Doğduğundan bu yana cezaevinde olduğu için


KONYA (A.A) - Konyada cezaevinde olan annesinin yanında kalan 51 günlük Kader bebek, hayatını kaybetti.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gülperi D. (19) ve birlikte yaşadığı Bulduk T, yaklaşık 3 ay önce bir suçtan dolayı tutuklandı.
     Hamile olan Gülperi D, Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundayken 51 gün önce Kader adını verdiği bir kız bebeği dünyaya getirdi.
     Doğduğundan bu yana sağlık problemleri olan Kader bebek, bu sabah hayatını kaybetti.
    
     -Cezaevinde olduğu için Kader ismi verilmiş-
    
     Gülperi Dnin anneannesi Gülperi Kocaturaç (63), AA muhabirine yaptığı açıklamada, torunu Gülperi Dnin, kızını cezaevindeyken dünyaya getirdiğini söyledi.
     Doğduğundan bu yana cezaevinde olduğu için torunuma Kader ismini vermiştik diyen Kocaturaç, erken doğum nedeniyle Kaderin bir süre kuvözde tutulduğunu bildirdi.
     Bebeğin doğumdan sonra sürekli sağlık problemleriyle boğuştuğunu anlatan Kocaturaç, şunları kaydetti:
     Kızım bebeği olduğuna çok seviniyordu. Ancak mutluluğu kısa sürdü. Ondan geriye sadece bir fotoğraf kaldı. Gülperinin 3 yaşındaki oğlu Yiğite de ben bakıyorum. Yiğit sürekli annesini soruyor. Ona da yalan söylemek zorunda kalıyorum. Gülperinin de morali çok kötü. Morallerinin düzelmesi için Yiğiti bir süreliğine annesinin yanına göndereceğim.
     Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yetkilileri ise erken doğumla dünyaya gelen Kader bebeğin, bir süre hastanede kuvözde tutulduğunu belirtti.
     Tedavisinin ardından bebeğin cezaevindeki annesinin yanında kalmaya başladığını ifade eden yetkililer, Bebek, bu sabah annesi emzirirken rahatsızlanmış. 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, bebeğin öldüğünü belirledi dedi.
    
     Muhabir: Metin Bolat / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Cezaevinde annesinin yanında kalan bebek öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER