Ceylanpınarda bir kişi başından yaralandı

Ceylanpınarda bir kişi başından yaralandı -Şanlıurfanın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde bir kişi başına isabet eden kurşunla yaralandı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfanın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde bir kişi, nereden atıldığı belli olmayan kurşunun başına isabet etmesi sonucu hafif yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Kepez Mahallesindeki evlerinin önünde öğle saatlerinde babasıyla birlikte sıva işi yapan Casım Eldemirin (16) başına bir cisim isabet etti. Başının kanadığını fark eden Eldemir, yakınlarının yardımıyla Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yapılan incelemede başına mermi çekirdeği isabet ettiği belirtilen Eldemir, müdahalenin ardından hastanede müşahede altına alındı. Şuuru açık olan Eldemirin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve gün içerisinde taburcu edileceği ifade edildi.
     Gazetecilerin görüştüğü Casım Eldemir, evlerinin önünde inşaat işleriyle uğraştığını belirterek, Başıma kurşun isabet etti. Kafamın kanadığını görünce babam hastaneye getirdi dedi.
     Anne Vetha Eldemir de oğlunun birden yere yığıldığını fark ettiklerini dile getirerek, Çok korktuk. Başının kanadığını görünce hemen hastaneye getirdik. Allaha çok şükür durumu iyi şeklinde konuştu.
     Ceylanpınarda 2 gün öncede evinde oturan Ahmet Özer, nereden atıldığı henüz belirlenemeyen kurşunla yaralanmış, yakınları Suriyenin Haseke kentine bağlı Rasulayn ilçesindeki çatışmalarda seken bir kurşunun Özerin yaralanmasına neden olduğunu iddia etmişti.
    
     Muhabir: Sait Aydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Ceylanpınarda bir kişi başından yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER