Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Öztürk:

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Öztürk: -Yeni müdürlük binası, Zonguldakın ulaşım sorunlarının çözümü ve kentsel dönüşüm için yapılacak bir tasarıma engel oluşturmayacaktır


ZONGULDAK (A.A) - Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, yeni müdürlük hizmet binasının Zonguldakın ulaşım sorununun çözümü ve kentsel dönüşüm için yapılacak bir tasarıma engel oluşturmayacağını bildirdi.
     Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, eski Tekel binasının, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünce müdürlüklerine tahsis edildiğini, bu arsaya yeni hizmet binası yapacaklarını belirtti.
     Eski binanın kentin önünü tıkayan bir durumda bulunduğunu belirten Öztürk, Yeni müdürlük hizmet binası Zonguldakın ulaşım sorunlarının çözümü ve kentsel dönüşüm için yapılacak bir tasarıma engel oluşturmayacaktır. Bina yıkılıp yeniden yapıldığında düzenli yapılaşma sağlanacaktır. Böylece plan yapılan alan ve çevresinde yapılacak ulaşım, yoğunluk, kentsel tasarım gibi düzenlemelerle kentsel dönüşüm hareketinin de başlangıcı olacaktır şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER