Cep telefonu ile güvenlik kameralarını da

Cep telefonu ile güvenlik kameralarını da çaldı -Marmariste gözaltına alınan hırsızlık zanlısının bir iş yerindeki 52 cep telefonunun yanı sıra güvenlik kameralarını da çaldığı iddia edildi


MUĞLA (A.A) - Marmariste hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlının, iş yerindeki 52 cep telefonunun yanı sıra güvenlik kameralarını da çaldığı ileri sürüldü.
     Yeniyol Caddesi Yüce İş Merkezinde bulunan bir cep telefonu servisinde hırsızlık meydana geldiği ihbarı üzerine Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri araştırma başlattı.
     Yapılan incelemede iş yerindeki 52 cep telefonu ile iş yerinin güvenlik kameralarının çalındığı belirlendi. Yan taraftaki iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, görüntülerden iş yerine giren kişinin H.G. (30) olduğunu tespit etti.
     Olayın ardından devriye görevi yapan bir polis ekibi, 19 Mayıs Gençlik Meydanında gördüğü H.Gyi gözaltına aldı. H.Gnin üzerinde ve kaldığı yerde yapılan aramada yaklaşık 12 bin lira değerinde 52 cep telefonu ile 2 güvenlik kamerası bulundu.
     Daha önce de benzer suçlardan 50ye yakın sabıka kaydı olduğu anlaşılan zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
     Bu arada basınla paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinde, zanlının alarm olup olmadığını anlayabilmek için önce iş yerinin kapısına ayağıyla vurduğu, bir süre sonra levyeyle gelerek yaklaşık 20 dakikalık uğraştan sonra içeriye girdiği görülüyor.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Cep telefonu ile güvenlik kameralarını da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER