Çenesuyu AŞ işçileri, Hizmet

Çenesuyu AŞ işçileri, Hizmet-İş Sendikasına üye oldu


KOCAELİ (A.A) - Derince Belediyesi kuruluşlarından Çenesuyu AŞde çalışan 76 işçi, törenle Hizmet-İş Sendikasına üye oldu.
     Fabrikada gerçekleştirilen törende konuşan Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, görevde bulundukları sürede fabrikanın fiziki şartlarını iyileştirerek pazar payını yükselttiklerini belirterek, yurt dışına tanıtımını yaptıklarını söyledi.
     Alemdar, işçilerin gayretli çalışmalarıyla hizmet yaptıklarını dile getirerek, çalışanlara yaptıkları ücret artışlarının sürekli enflasyonun üzerinde olduğunu kaydetti.
     İşçilere çeşitli sosyal haklar verdiklerini vurgulayan Alemdar, İşçinin alın teri kurumadan hakkını ödemek prensibiyle yaptığımız iyileştirmeler, çalışanlarımızın da verimini arttırdı. Artık profesyonel bir örgütlü çalışma ile yola devam edeceğiz. İnşallah bu imza töreni Derince için hayırlı olur. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
     Hizmet İş Sendikası Genel Merkez Teşkilat Başkanı Zekeriya Koca ise Alemdarı takip ettiklerini anlatarak, göreve geldiği gün işçilerin 5 bin lira alacağını ödediğini ve insana verdiği değer gereği çalışanların bulunduğu ortamları iyileştirdiğini ifade etti.
     Konuşmaların ardından fabrikada çalışan 76 işçi, noter huzurunda Hizmet-İş Sendikasına kayıt oldu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çenesuyu AŞ işçileri, Hizmet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER