Çelikhanda, Kaymakamlık ve Belediyeden 45 işçi

Çelikhanda, Kaymakamlık ve Belediyeden 45 işçi istihdam edilecek


ADIYAMAN (A.A) - Çelikhan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Çelikhan Belediyesi toplum yararına çalıştırma programı kapsamında 45 işçi çalıştıracak.
     Toplum yararına çalıştırma programı kapsamında 20 işçi çalıştıracaklarını belirten Çelikhan Kaymakamı Murat Uz şunları kaydetti:
     Çelikhan kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak köy yolları, köy hizmetleri ve diğer işlerde çalıştırmak üzere 20 işçi çalıştıracağız. Bu işçileri 6 ay boyunca toplum yararına çalıştırma programı kapsamında, ücretleri İş-Kur tarafından verilecek şekilde değerlendireceğiz. Bu yaz Mehmetçik tepesi revizesi ve yüzen adacıklar projesi kapsamında işçilere ihtiyacımız olacaktı. Bu proje sayesinde işçi ihtiyacımızın büyük bölümünü gidermiş olacağız. Kura sonucu başvuran 80 kişiden 20 kişiyi en iyi şekilde değerlendireceğiz.dedi.
    
     -Çelikhan Belediyesi 25 işçi çalıştıracak
    
     Çelikhan Belediyesi Toplum yararına çalıştırma programı kapsamında 25 işçi çalıştıracak.
     Toplum yararına çalıştırma programı kapsamında 25 işçi çalıştıracaklarını belirten Çelikhan Belediye başkanı Mehmet Bora şunları kaydetti.
     Çelikhan Belediyesi olarak ilçemiz merkezinde belediye hizmetlerinde çalıştırmak üzere 25 işçiyi toplum yararına çalıştırma programı kapsamında 8 ay boyunca çalıştıracağız. Yarın İş-Kur il müdürlüğü gözlemcilerinin katılımı ve noter huzurunda kura ile işçileri belirleyeceğiz. Çalışmak için 100 işçinin baş vuruda bulunduğu programımıza alınacak işçilere şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Çelikhanda, Kaymakamlık ve Belediyeden 45 işçi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER