Çelik kasayı satırla kıran hırsız güvenlik

Çelik kasayı satırla kıran hırsız güvenlik kamerasına yakalandı -Bitlisin Tatvan ilçesinde girdiği marketteki çelik kasayı satırla kırarak para ve sigara çalan hırsızın görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı (Foto


BİTLİS (A.A) - Tatvanda girdiği marketteki çelik kasayı satırla kırarak içindeki para ve sigaraları çalan hırsızın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.
     Cumhuriyet Caddesi üzerindeki marketin sahibi Süleyman Kızılca, yaptığı açıklamada, sabah işe geldiğinde marketin soyulduğunu fark ettiğini, para kasasının ve sigara dolabının kırık olduğunu gördüğünü söyledi.
     Kızılca, bunun üzerine kamera kayıtlarını izleyerek durumu polise bildirdiğini ifade ederek, şöyle dedi:
     Görüntülerde yüzü maskeli hırsız marketin camını kırarak içeri girmiş. Kasap bölümünden aldığı satırla çelik kasayı kırmaya çalışmış. Uğraş verirken kameraları fark etmiş ve yönlerini değiştirdikten sonra çelik kasayı kırarak içindeki para ile dolapta bulunan sigaraları almış. İkinci kasayı kırmak isteyen hırsız bu sırada elini satırla kesmiş. Eli kesildiği için ikinci kasayı kıramayacağını anlayan hırsız, çaldığı para ve poşetlere doldurduğu sigaralarla marketten kaçmış.
     Polis ekiplerinin markette gerekli incelemeyi yaptığını kamera görüntülerini de aldığını ifade eden Kızılca, 10 bin liralık maddi zarara neden olan hırsızın yakalanmasını istediğini belirtti.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Çelik kasayı satırla kıran hırsız güvenlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER