CBÜ Tıp Fakültesinde yeni akademik yıl

CBÜ Tıp Fakültesinde yeni akademik yıl açıldı


MANİSA (A.A) - Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi 2012-2013 eğitim-öğretim yılı açılış töreni yapıldı.
     Süleyman Demirel Kültür Merkezindeki törene, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sevinç İnan ve Doç. Dr. Necip Kutlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.
     Prof. Dr. Hasan Yüksel, açılış konuşmasında, insan sağlığına teorik ve pratik anlamda hizmet eden tıp bilimi için yeni bir eğitim dönemine daha başladıklarını belirtti.
     Fakültede insan yaşamının devamını sağlayacak, toplum sağlığını yükseltecek, acısını dindirecek ve yaşam kalitesini artıracak bilgi, beceri ve tutuma sahip öğrenci yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Yüksel, şöyle konuştu:
     Bu amaçlar doğrultusunda hazırlanmış eğitim programımızla, artan bilgi kitlesine işlevsel olarak ve süreklilik içinde ulaşmanızı sağlamak bizlerin görevidir. Hem doğru ve verimli bir sağlık hizmeti üretiminde hem de bilgi üretimine katkıda bulunacak bilim adamlarının yetişmesinde rol oynamaktan mutluluk duyacağız. Tüm öğrencilerimize ve saygı değer öğretim üyelerimize mutlu, huzurlu ve başarılı bir eğitim dönemi diliyorum.
     Yrd. Doç. Dr. Süheyla Rahmanın Tıp eğitiminin devamı konulu sunumu ve kokteylin ardından tören yeni öğrencilerin beyaz önlüklerini giymeleri ile son buldu.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber CBÜ Tıp Fakültesinde yeni akademik yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER