Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarına Erzurumda

Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarına Erzurumda başlayacak -Teknik direktör Korukır: -Yeni sezona fiziksel ve ruhsal olarak hazır girmek için çalışacağız


RİZE (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına 9 Temmuzda Erzurumda başlayacak.
     Teknik Direktör Engin Korukır AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir ekip kurmak için çalıştıklarını belirterek, Uzun lig maratonunda başarılı olup hedefe ulaşmamız için sezon başını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu nedenle herkes sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek zorunda. Bu bilinçle kamp programımızı eksiksiz tamamlamak istiyoruz. Yeni sezona fiziksel ve ruhsal olarak hazır girmek için çalışacağız dedi.
     Yeni sezon hazırlıklarına 9 Temmuzda Erzurumda başlayacaklarını ifade eden Korukır, 7 gün sürecek Erzurum kampında fizik ve kondisyon çalışması yapacağız. Ardından hazırlıklarımızın ikinci etabını gerçekleştirmek için Boluya gideceğiz. Bolu kampında 5-6 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. 20 günlük Bolu kampı sonrası Rizeye döneceğiz. Her yönden çok iyi bir kamp dönemi geçirip lige hazır girmek istiyoruz diye konuştu.
     Korukır, transferde takımı sırtlayacak, hedefe ulaşmasına katkı sağlayacak oyuncular üzerinde arayışların devam ettiğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarına Erzurumda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER