Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır:

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır: Kayseri Erciyesspor karşısında gergin olmadan, strese girmeden kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde hafta sonu sahasında Kayseri Erciyessporu ağırlayacak olan Çaykur Rizesporun teknik direktörü Engin Korukır, rakipleri karşısında gergin olmadan, strese girmeden kendi oyunlarını oynamaya çalışacaklarını söyledi.
     Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyessporun çok zorlu bir rakip olduğunu belirterek, Ancak biz hiçbir maçı kolay olarak görmüyoruz. Kayseri Erciyesspor maçının da başka maçlardan farkı yok. Puan olarak bize yakın bir takım. Kayseri Erciyesspor karşısında gergin olmadan, strese girmeden kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Aradaki puan farkını artırmak için mücadele edeceğiz dedi.
     Hafta içerisinde yapılan idmanlarda Hakan Hacıbektaşoğlunun da sakatlandığını ifade eden Korukır, Çetin Güngör ve Sezer Özmen çok ciddi sakatlıklar nedeniyle takımdan uzun süre ayrı kalacak. Hakan Hacıbektaşoğlunun sakatlığına ilişkin de doktor raporunu bekliyoruz. Hakan da ilk belirlemelere göre bir kaç hafta bizimle olamayacak. Ancak onların yerine mücadele edecek arkadaşlarımızın da iyi işler yaptığını biliyoruz. Çok iyi bir futbolcu topluluğuna sahibiz. İnşallah bu arkadaşlarımız da en kısa sürede aramıza katılırlar diye konuştu.
     Taraftarların Kayseri Erciyesspor maçında takıma sahip çıkmasını isteyen Korukır, Artık stadımızın dolmasını istiyoruz. Son haftalarda artan taraftar desteğinden mutluyuz. Ancak futbolcularımızın dolu tribünler önünde oynamasını bekliyoruz. Futbolcu her zaman dolu tribünlere oynamak ister, çünkü takımın coşkusunu artırır. Kayseri Erciyesspor maçı ile artık taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER