Çaykur Rizespor, Zeqiri ile yollarını ayırdı

Çaykur Rizespor, Zeqiri ile yollarını ayırdı


RİZE (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizesporda, Arnavut oyuncu Hair Zeqirinin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
     Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Engin Korukırın isteği doğrultusunda takımdan gidecek oyuncularla görüştüklerini belirterek, geçen sezon kadrolarına kattıkları Arnavut orta saha oyuncusu Zeqiride bekledikleri katkıyı göremediklerini söyledi.
     Zegirinin uyum konusunda büyük zorluk çektiğine değinen Deniz, Gelinen noktada hocamızın da kampın ardından hazırladığı rapor doğrultusunda kendisiyle karşılıklı olarak görüşerek, anlaşmaya vardık. Sözleşmesini belli bir bedel karşılığında feshettik. Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz diye konuştu.
     Zeqirinin sözleşmesinin feshinin ardından, yeşil-mavili ekipte yabancı futbolcu transferi için girişimler başladı.
     Daha önce Vucipek ve Vincent Eze için girişimlerde bulunan Çaykur Rizespor, bu iki oyuncunun transferinden vazgeçti.
     Çaykur Rizesporun, Mısır Ligi ekiplerinden Zamalekin formasını giyen orta saha oyuncusu Hassan Hossamı kadrosuna katmak istediği belirtildi.
     Zamalek Kulübünün Hossamın kiralık olarak gitmesini istediği, yeşil-mavili kulübün ise bu oyuncuyu bonservisiyle almaya çalıştığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuncay Bekar / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor, Zeqiri ile yollarını ayırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER