Çaykur Rizespor, genç kalecisi Emreyi Beşiktaşa

Çaykur Rizespor, genç kalecisi Emreyi Beşiktaşa verdi -Emre: Beşiktaşta kalıcı olmak istiyorum


RİZE (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, alt yapısından yetişen genç kalecisi Emre Taliyi Beşiktaş Kulübüne verdi.
     Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneğinde gazetecilere açıklama yapan Tali, Beşiktaş Kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını, bunun için çok mutlu olduğunu söyledi.
     Çaykur Rizespora vefa borcu olduğunu belirten Tali,Bana güvenip takıma dahil ettiler. Bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağımı umuyorum. Beşiktaşta kalıcı olmak istiyorum. Ama tabi ki Çaykur Rizespora da gönül veriyorum. Sonuçta burada doğdum, büyüdüm. Çaykur Rizesporda yetiştim ve oynadım. Burada yetiştiğim için, içimde Beşiktaşta uzun yıllar oynadıktan sonra Çaykur Rizesporda da oynama isteği var. Beşiktaşa gittiğim için çok mutluyum. İnşallah hakkımda hayırlısı olur dedi.
     Tali, Beşiktaş kulübüyle görüşmelerinin bir yıldır devam ettiğini belirterek, Son bir aylık dönemde daha yakın temaslar oldu. Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan bey eğitimimi de düşündüğü için transferimin benim için iyi olacağını söyledi. Ben de eğitimime İstanbulda devam etme kararı aldım. Okulu bırakmayı düşünmüyorum. Okul benim için hemen hemen futbolla aynı değerde diye konuştu.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor, genç kalecisi Emreyi Beşiktaşa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER