Çaykur Rizesporda yeni sezon hazırlıkları

Çaykur Rizesporda yeni sezon hazırlıkları -Teknik direktör Korukır: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına kadar tempoyu düşürmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz


BOLU (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizesporun teknik direktörü Engin Korukır, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına kadar tempoyu düşürmeden çalışacaklarını söyledi.
     Boluda bir otelde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, antrenmana kondisyon ağırlıklı çalışmayla başladı. Futbolcular daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
     Korukır, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu kampının 8 Ağustosta tamamlanacağını belirterek, Her gün yaptığımız çift antrenmanla çalışmalar sürüyor. Kampta hazırlık maçları yapıyouz. Hazırlık maçlarında oyuncuların tamamını izleme şansımız oluyor dedi.
     Boludaki kampın ardından Rizeye dönerek çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren Korukır, Bolu kampı bizim için verimli geçiyor. Oyuncularımızın verimi de artıyor. Hazırlık maçlarıyla onları yeni sezona hazırlamış oluyoruz. Sezonun ilk maçını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız, bu maça kadar tempoyu düşürmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çaykur Rizesporda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER