Çarşambada şehit yakınları ve gaziler iftarda

Çarşambada şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu


SAMSUN (A.A) - Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gaziler ve şehit yakınları onuruna iftar yemeği verildi.
     Çarşamba Belediyesi Göl Restorandaki iftara, Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Vakıf Müdürü Tevfik Akın, Çarşamba İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Yusuf Böke, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özarslan, gaziler ve şehit yakınları katıldı.
     Belediye Başkanı Dündar, iftarın ardından yaptığı konuşmada, şehitlerin ve gazilerin bu milletin bayrağının daima dalgalanması için mücadele ettiklerini söyledi.
     Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum diyen Dündar, şöyle devam etti:
     Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha anma fırsatı bulurken, gazilerimize de bir kez daha müteşekkir olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu milletin bayrağının daima dalgalanması için mücadele ettiler. Bundan sonra da bu vatanın evlatları bunun için mücadele edecek. Geçmişte de şehitlerimiz oldu, bugün de oluyor. Şehitlerimizin acısını haberi aldıklarında en çok aileleri yaşıyor, ancak bizler de bu ailelerimiz kadar üzülüyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun, bu akşam burada bulunan bütün vatandaşlarımızın ayrıca Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı mübarek olsun.
    
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Çarşambada şehit yakınları ve gaziler iftarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER