Çapanoğlu Cami çevre düzenlemesi ödül getirdi

Çapanoğlu Cami çevre düzenlemesi ödül getirdi


YOZGAT (A.A) - Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Tarihi Kentler Birliğinin düzenlediği yarışmada Yozgat Belediyesinin Uygulama ödülü kazandığı söyledi.
     Başer, makamında düzenlediği basın toplantısında, Tarihi Kentler Birliği ve Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma Tanıtma Vakfının (ÇEKÜL) her yıl düzenlendiği Tarihi Kentler Toplantısının bu yıl Antalyada yapıldığını kaydetti.
     Antalya Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Restorasyon Renovasyon Kültür Mirası Koruma Fuarı programı kapsamında düzenlenen ödül töreninde belediye adına görevlendirdikleri mimarın Tarihi Kentler Birliğinin belediyelerine verdiği Çapanoğlu Cami Çevre Düzenlemesi projesinin Uygulama ödülünü aldığını belirten Başer, Tarihi Kentler Birliğinden ödül almalarının kendilerini gururlandırdığını ifade etti.
     Başer, Biz bu yıl tarihi kentler birliğinin uygulama ödülünü aldık. Daha önceden yapmış olduğumuz çalışmalar vardı. Hayri İnal Konağı Çapanoğlu Cami cevre düzenleme çalışmaları tamamladık. Tarihi Kentler Birliğinin düzenlediği yarışmada Çapanoğlu Cami Çevre Düzenlemesi projesinin uygulama ödülünü aldık. Ben ödülü almamıza katkı sağlayan mimar arkadaşlarımız bir kez daha kutluyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı / Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Çapanoğlu Cami çevre düzenlemesi ödül getirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER