Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz:

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz: -Galibiyet, hem şehrimizde hem de İstanbulda bizi destekleyen taraftarımızın sinerjisini artıracaktır


ÇANKIRI (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırısporun Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, ligin ilk haftasına galibiyetle başlamanın önemli olduğunu belirtti.
     Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu İstanbulda oynadıkları Pendikspor karşılaşmasını 1-0 kazandıklarını hatırlatarak, galibiyetin takımda olumlu bir etki oluşturacağını söyledi.
     Genç bir takım olduklarını ifade eden Yılmaz, Lige 3 puanla başlamak oyuncularımın motivasyonu açısından çok önemliydi. Galibiyet, hem şehrimizde hem de İstanbulda bizi destekleyen taraftarımızın sinerjisini artıracaktır diye konuştu.
     Kırmızı grubun geçen yıla göre daha güçlü ekiplerden oluştuğunu belirten Yılmaz, bu galibiyetin avantajından faydalanmaları için evlerinde oynayacakları Kahramanmaraşspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.
     Hakan Yılmaz, Pendikspor maçının ilk yarısında ortaya koydukları tempoyu maçın geneline yaymaları gerektiğinin altını çizerek, Takım olarak geçen sezon olduğu gibi, günden güne oyunumuzu geliştireceğiz. Bu konuda oyuncularıma güvenim tam. Sabır gösterdikçe çok daha dirençli bir takım olacağız dedi.
    
     Muhabir:Mustafa Gökceoğlu
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER