Çanakkale Kahramanlarına Mektup Projesi

Çanakkale Kahramanlarına Mektup Projesi


MANİSA (A.A) - Manisa Valiliği önderliğinde başlatılan Çanakkale Kahramanlarına Mektup projesi kapsamında açılan yarışmada dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle Çanakkaleye uğurlandı.
     Manisa 19 Mayıs Stadyumu önünde düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Hüseyin Eryılmaz ile projeye sponsor olan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
     Uğurlama töreninde konuşan Vali Daşöz, yarışma sonucunda dereceye giren 280 öğrencinin Çanakkale gezisine uğurladıklarını belirterek şunları söyledi:
     "Dereceye girerek Çanakkale gezisine gitmeye hak kazanan 280 öğrencimizin tüm eserleri Çanakkale gezisi fotoğraflarının içinden seçilecek resimleri ve sizlerin izlenim yazıları ayrıca bir kitap haline getirilecek. Kitabın adı da Dev öğrencilerden Çanakkale kahramanlarına mektup olarak belirlendi. Üç günlük olan bu gezinin çok anlamlı olacağına inanıyoruz. Çanakkale hakkında uzaktan duyup görüp bildiklerinizi bu defa yerinde görerek daha canlı bir şekilde yaşama imkanı bulacaksınız."
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Çanakkale Kahramanlarına Mektup Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER