Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: -Çanakkale Zaferi, bir kahraman milletin vatan ve seferberlik destanıdır


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çanakkale Zaferinin bir kahraman milletin vatan ve seferberlik destanı olduğunu belirtti.
     Fadıloğlu, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin, sahip olduğu özelliklerle dünya üzerinde saygın bir konum edindiğini aktardı.
     Türk milletinin onurlu tutumu, kahramanlıkları ve başarılarıyla tarihin akışını değiştiren yüce bir millet olduğunu vurgulayan Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Çanakkale Zaferi, bir kahraman milletin vatan ve seferberlik destanıdır. Yaşama hakkını onuruyla elde eden milletimiz, tarihin her döneminde bölünmez bütünlüğünü ve vatan topraklarını koruma ve karşısına çıkarılan engelleri aşma kararlılığını göstermiş, bu uğurda canı pahasına binlerce şehit vermekten kaçınmamıştır. Bağımsızlığımızın, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, saygın ve örnek kişilikleriyle gönüllerde yaşayacak, onların kahramanlıkları, mücadeleleri ve cesaretleri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Atalarımızın emaneti olan bu vatan topraklarını sonsuza kadar koruyacağız.
     Fadıloğlu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitleri rahmetle andı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER