Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü -DSP Adana İl Başkanı Altınok, Çanakkale Zaferinin 98inci yıl dönümü nedeniyle masaj yayımladı


ADANA (A.A) - DSP Adana İl Başkanı Fatma Altınok, Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü nedeniyle masaj yayımladı.
     Altınok, mesajında, Türk milletinin kahramanlığını destanlaştırdığı, Türk tarihinin dönüm noktalarından birisi olan Çanakkale Savaşlarının, milletimizin bağımsızlığı için gerektiğinde neler yapabileceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini belirtti.
     Çanakkaleye saldıranların bekledikleri sonucu elde edemedikleri gibi, ağır bir hezimete de uğradıklarını ifade eden Altınok, şunları kaydetti:
     18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Türk toprakları üzerinde hayal kuranlara ve hayal kuracaklara büyük bir ders vermiştir. Çanakkale Zaferini kazanan ruh Türk askerinin mayasında vardır. Zira anası onu vatan için doğurmuş ve hep böyle günler için hazırlamıştır. Savaşta şehit olmayı en büyük rütbe sayan bir millete karşı kim durabilir- Duramadılar ve geldikleri gibi gittiler. Çanakkale Zaferinin 98. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER