Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün eğitim seminerleri sürüyor


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün eğitim seminerleri devam ediyor.
     Seminer kapsamında, servis aracı sahipleri, sürücüleri ve servis görevlilerine, Çanakkale Belediye Tabipliği Hemşiresi Tuğçe Nair ilk yardım, Çanakkale Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Mehmet Elakılınç, Baş Polis Memuru Sıtkı Irmak ve Polis Memuru Halil Uçar trafik bilgisi, Çanakkale Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Görevlisi Cumhur Erdönmez ise halkla ilişkiler, iletişim, meslek etiği, çevre bilgisi, stres yönetimi, çatışma yönetimi, öfke kontrolü ve şoförlerin uyması gereken kurallar konusunda eğitim verdi.
     Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demirin de katıldığı seminerin sonunda katılımcılara belge verildi.
    
     -Yaşlıdan Yaşlıya Destek Grubu üyeleri sergi gezdi-
    
     Çanakkale Belediyesi Barbaros Sosyal Yaşam Evi üyelerine yönelik düzenlenen 3. Uluslararası Çanakkale Bienali gezisine Barbaros Sosyal Yaşam Evi Yaşlıdan Yaşlıya Destek Grubundaki 44 kişi katıldı.
     Etkinlikte katılımcılar Eski Otogar Binası, Çanakkale Eski Otogar Deposu ve Korfmann Kütüphanesinde bienal kapsamında düzenlenen sergileri inceleme fırsatı buldu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER