Çanakkalede Forum Çanakkale tartışmaları

Çanakkalede Forum Çanakkale tartışmaları -ÇTSO Yönetim Kurulu: Çanakkale TSO olarak asli görevimiz kent ekonomisinin gelişimine öncülük ederken üyelerimizin gelir ve rekabet güçlerini geliştirmektir


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu tarafından kente kurulmaya başlanan Forum Çanakkale alışveriş merkezleriyle ilgili olarak açıklama yapıldı.
     Bir gazetenin Forum Çanakkale ile ilgili yönelttiği sorulara cevaben yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale TSO olarak asli görevimiz, kent ekonomisinin gelişimine öncülük ederken üyelerimizin gelir ve rekabet güçlerini geliştirmektir denildi.
     ÇTSO olarak hazırlanan bütün projelerde bunun gözetildiğinin vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Şehir içinde açılan AVMlerin esnafımızın kepenk kapatmasına neden olabileceğini belirterek, kent merkezindeki esnafın rekabet gücünü arttırmak ve Çarşı Caddesini cazibe merkezi haline getirmek için geçen yıl çalışma başlatmıştık. Projemizin esnafımız için ne denli hayati öneme sahip olduğu yaşanan gelişmelerle daha net ortaya çıkıyor. Çanakkale-nin kaybedecek bir günü daha yok. Biz Çanakkalenin potansiyelinin yüksek olduğunu biliyoruz. Bu potansiyeli reel ekonomiye kazandırmak için mücadele ediyoruz. Ancak şunu da belirtelim ki esnafımızın zarar görmesine seyirci kalmayız. Çanakkale TSO Yönetim Kurulu olarak üyelerimizin taleplerine duyarlılığımız devam edecektir. Birliktelik ve talep halinde Çanakkaleye üyelerimizle Avrupanın en iyi alışveriş merkezini kurarız. 5 bin üyemizle ve Çanakkale ruhuyla aşamayacağımız engel yoktur.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkalede Forum Çanakkale tartışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER