Çan Belediye Başkanı Kuzu:

Çan Belediye Başkanı Kuzu: -"Çana yakışır, Çanlı hemşehrilerimize yakışır kalitede spor alanları oluşturuyoruz"


ÇANAKKALE (A.A) - Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, ilçeye ve vatandaşlara yakışır kalitede spor alanları oluşturmaya başladıklarını bildirdi.
     Kuzu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013 yılını, ilçeye marka değeri kazandıracak ve ilçenin çehresini değiştirecek hizmetlerin sonuçlandırılacağı yıl diye niteledi.
     "Spor Aktivite Alanları Projesi"ni hayata geçirdiklerini belirten Kuzu, çevre düzenlemeleriyle zenginleştirilmiş, tartan zeminli yürüyüş parkurları, spor aletleri, çocuk oyun parkları gibi farklı özellikleri bir arada barındıran, her kesimden insana hitap edecek güzel ve nezih yerler yapacaklarını belirtti.
     Kuzu, mahallelerde uygun olan bölgelere yapacakları yeni spor aktivite alanlarını bir bütün olarak tasarladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     "Genci yaşlısı, erkeği kadını her kesimden vatandaşımızın kolaylıkla ulaşabileceği, içinde spor aletleri, yürüyüş parkurlarını, kameriyeleri, yeşil alan düzenlemeleri ve çocuk oyun parklarını barındıran güzel ve nezih bir konseptle yeni bir proje başlatıyoruz. Artık iki bank, iki salıncaktan oluşan park yapma dönemi çok gerilerde kaldı. Bu yeni projemizle Çana yakışır, Çanlı hemşehrilerimize yakışır kalitede spor alanları oluşturuyoruz. Böylelikle Çan halkı, ikamet ettiği en yakın yerdeki bu alanlarımıza giderek bir taraftan yürüyüşünü, sporunu yapacak, diğer taraftan da çocuğu oyun parkurunda oynarken onu kontrol edebilecek."
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Çan Belediye Başkanı Kuzu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER