Çamlıyaylada öğrencilere destek

Çamlıyaylada öğrencilere destek


MERSİN (A.A) - Çamlıyayla Belediyesi, üniversiteyi kazanan 7 öğrenciye ve fen lisesini kazanan 2 öğrenciye dizüstü bilgisayar armağan etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 4 yıllık üniversiteyi kazanma başarısı gösteren Tuba Yaylak, Mehmet Salih Oktay, Ayşe Palancı, Serhat Bilgeç, Canan Çelik, Zülküf Aka, Sibel Kırdağın yanı sıra 8. sınıf SBS sınavı sonucu Mersin Yahya Akel Fen Lisesini kazanan Mehmet Emin Aslan Kultan ve Isparta Yalvaç Fen Lisesini kazanan Beyza Haytaadlıya ödüllerini Kaymakam Gülhani Ozan Sarı, Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik, Jandarma Komutanı Üsteğmen Gürcan Özdilek, Emniyet Müdürü Mustafa Eroğlu, Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı cereci, CHP ilçe Başkanı Ali Şen teslim etti.
     Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, 8. sınıf SBS sınavı sonucunda fen liseleri ve Anadolu öğretmen liselerine yerleşme başarısı gösteren 7 öğrenciye de 250şer TLlik hediye çeki verdi.
     Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, yaptığı konuşmada, Çamlıyaylanın eğitim kalitesinin giderek arttığını, öğrencilerin ve ailelerinin giderek daha bilinçli hale geldiğini gözlemlediklerini vurguladı.
     Okulların başarısının gün geçtikçe artmasından mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Tepebağlı, şöyle devam etti:
     İnşallah önümüzdeki yıllarda bütün öğrencilerimiz üniversiteye yerleşecek seviyeye gelecektir. Geçen sene olduğu gibi bu sene de 4 yıllık üniversiteyi kazanan öğrencilerimize diz üstü bilgisayar ile ödüllendirdik. Ödüllerimiz hayırsever vatandaşlarımız tarafından Belediyemize bu maksatla bağışlanan dizüstü bilgisayarlardan oluşmaktadır. Bu kapsamda bağış yapan hayırseverlerimize de şükranlarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Çamlıyaylada öğrencilere destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER