Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve Din Görevlileri Haftası -AK Parti İl Başkanı Kambur: -Camilerimiz vatan sevgisinin milli bütünlüğün telkin edildiği, şehitlik gazilik ruhunun beslendiği, çalışma azminin, güzel ahlakın işlendiği dini ve milli kültür ocak


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Kambur, camilerin, vatan sevgisinin milli bütünlüğün telkin edildiği, şehitlik gazilik ruhunun beslendiği, çalışma azminin, güzel ahlakın işlendiği dini ve milli kültür ocakları olduğunu bildirdi.
     Kambur, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, camilerin, insanların birbirine merhamet etmeyi, acılarını paylaşmayı, kimsesiz, yoksul, dul ve yetimlere yardım etme duygularının kazanıldığı yerler olduğunu bildirdi.
     Kambur, açıklamasında şunları kaydetti:
     Camiler, aynı safta omuz omuza, diz dize namaz kıldığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz yerlerdir. Camilerimiz vatan sevgisinin milli bütünlüğün telkin edildiği, şehitlik gazilik ruhunun beslendiği, çalışma azminin, güzel ahlakın işlendiği dini ve milli kültür ocaklarımızdır. Din görevlileri, her türlü dünya görüşüne sahip insanlara rehberlik yapan, onlara namaz kıldıran, onların dertleriyle dertlenen, üzüntüleriyle üzülen, sevinçli anlarında sevinçlerine ortak olan, herkesi sevgi ve şefkatle kucaklayan, önder insanlardır.
    
     Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER